Thursday, 17 August 2017

Violoncelistul de la metroul din TorontoNu trebuie sa canti pe marile scene ale lumii ca sa dovedesti cat esti de bun. Poti sa o faci si in statia de metrou, si sa fii la fel de iubit si apreciat de catre oameni.  Grabiti, ingrijorati, veseli sau suparati, oricum s-ar simti ei, muzica lui ii face sa  se opreasca si sa il asculte pe acest muzician din metroul din Toronto.
Felicitari, Leo Zhang!

3 comments:

 1. Nu știu, să vezi un artist talentat cântând pe stradă sau la metrou cu pălăria întoarsă pentru câțiva bănuți, oferiți de puțini, oricum, e ca și cum ai vedea o floarea deosebit de frumoasă crescută în mijlocul unui morman de gunoaie. E tulburător, e ceva rar și frumos.

  ReplyDelete
  Replies
  1. *floare
   Simt nevoia să precizez: o asemenea imagine e rară, frumoasă, dar și tristă.

   Delete
 2. Da, Cudi, ai dreptate, pentru ca asa am crescut noi, cu artistii care canta pe scena. In ziua de azi, insa, daca esti promovat, si aici intervine marketing-ul,nu trebuie sa fii cel mai bun, dovada noua generatie de artisti gen Justin Bieber. E trist, dar pentru mine, de moda veche, sa ascult pe cineva la coltul strazii face mai mult decat sa merg la un concert cu Lady Gaga. No offence!

  ReplyDelete