Thursday 9 February 2012

Sunt lenesa!

Mi-am propus si eu sa imi fac blog si sa scriu in el. Acum am blog dar trebuie sa recunosc ca sunt si cam lenesa si nici timp nu prea mai am (si de ce sa nu recunosc, e mai usor sa citesti de la altii). Dar macar am o scuza: m-am apucat de studiat si eu ca mai toata lumea de aici din Canada.
Credeti ca e usor? Nu pentru mine. Nu stiu altii cum sunt, dar chiar sunt de admirat cei (mai ales mamicile) care pot sa se apuce si sa se tina de studii dupa o anumita varsta, cand se considera ca ai depasit varsta de scoala si ai alte teluri, obiective, preocupari.
Ei bine, aici se studiaza pana dai ortu' popii, cum s-ar zice. Am colegi care au depasit bine 50 de ani.
Asa ca de ce m-as vaita eu?
Go Cristina, go!

4 comments:

  1. Buna Cristina. Daca tot ai facut acest blog, hai sa si scriem ceva in el. De exemplu mai multe despre voi,unde v-ati stabilit in Canda si povesti zilnice,care cred eu ca pentru noi cei de aici din romanika care asteptam mult si bine pana o sa ne vina randul al un interviu(daramite la viza) ar prinde foarte bine.

    ReplyDelete
  2. Buna Catalin,
    Ai dreptate, bine ar fi daca as umple blogul si cu ceva folositor pentru cei care vor sa vina in Canada.
    E de apreciat ce face Francisca cu blogul ei si altii ca ea.
    Eu (inca) trag de mine sa merg inainte si ma tem ca blogul meu reflecta ceea ce simt eu. De unde si numele blogului...E poate un blog mai mult pentru starea mea de spirit de dupa emigrare.

    ReplyDelete
  3. Sincer nu stiu de ce mai stai pe aici daca ti-e dor de tara. Citeste ziare.com sau alte site-uri de stiri romanesti ca sa vezi ce e pe acolo.

    ReplyDelete
  4. Sunt la curent cu ce se intampla in Romania. Imi dau seama ca multe lucruri sunt nelalocul lor acolo, de asta am si plecat. Dar emigrarea nu e usoara...departarea de familie, prieteni amplifica trairile, iar aici am sentimentul de neapartenenta la aceste locuri. Poate daca eram mai tineri si poate daca as fi avut cine stie ce neimpliniri in Romania as fi vazut lucrurile altfel. Acum, de dat inapoi e mai greu, tinand cont de copii care sunt la scoala si sunt ancorati in sistemul de aici care este muuult diferit de cel din Romania. M-am convins ca tara perfecta nu exista pe lumea asta, desi din Romania lucrurile se vedeau altfel.

    ReplyDelete